Du er her: 

Kor

Vores korprojekt i efteråret 2017 er et julekor!

Vi øver en række torsdage forinden med opstart torsdag d. 26. oktober kl. 19.00-21.30.

I samarbejde med Hjordkær, synger vi julen ind med koncert torsdag d. 30. november kl. 19.00 i Hjordkær kirke og i Uge kirke d. 10. december kl. 14.00. Koncerten kommer til at bestå af korindslag, solonumre og fællessange. 

Begge steder bliver der serveret æbleskiver eller småkager bagefter, og vi kommer rigtigt i julestemning! I Uge efterfølges arrangementet i kirken af Uge bys juletræsfest i forsamlingshuset, hvor julemanden vækkes og der serveres risengrød og slikposer til børnene. Arrangementet i forsamlingshuset begynder kl.. 15.30. 

 Nogle øvelser bliver i Uge, andre i Hjordkær. Der laves en øveplan, så ingen er i tvivl om, hvor vi skal mødes.

Koret ledes af organisterne i Bjolderup, Uge og Hjordkær og er for sangere i alle aldre. 

Tilmelding til Anette Mouritsen organist.bu@gmail.com.

Deltagelse er gratis! Blot man medbringer gå-på-mod og godt humør :-)I efteråret 2017 er der julekor! Opstart torsdag d. 26. oktober.

I samarbejde med Hjordkær, synger vi julen ind med koncert torsdag d. 30. november kl. 19.00 i Hjordkær kirke og i Uge kirke d. 10. december kl. 14.00. Koncerten kommer til at bestå af korindslag, solonumre og fællessange. 

Begge steder bliver der serveret æbleskiver bagefter, og vi kommer rigtigt i julestemning!

Vi øver en række torsdage forinden med opstart torsdag d. 26. oktober kl. 19.00. Nogle øvelser bliver i Uge, andre i Hjordkær. Der laves en øveplan, så ingen er i tvivl om, hvor vi skal mødes.

Koret ledes af organisterne i Bjolderup, Uge og Hjordkær og er primært for voksne. MEN er der nogle børn (min. 9 år), der vil følges med deres forældre til kor, så meld dem bare til. 

Tilmelding til Anette Mouritsen organist.bu@gmail.com eller Ole Mouritsen omouritsen@gmail.com.

Deltagelse er gratis! Blot man medbringer gå-på-mod og godt humør :-)

Ekstra tilbud!

Vil du gerne med i koret, men føler dig lidt usikker på det med at synge. Eller har du sunget meget og længe, men ønsker lidt flere tips og teknikker, så tilbyder Anette at holde sangworkshop for de af deltagerne til julekoret, der har lyst. Det bliver torsdag d. 5. oktober og torsdag d. 12. oktober kl. 19.00 i Uge præstegård, Uge Bygade 11. Min. 5 deltagere. Tilmelding til Anette Mouritsen senest d. 28. september.

Del dette: