Set og Sket

Billeder fra de forskellige arrangementer i Bjolderup og Uge kirker.

Beklager at nogle af billederne ligger ned. Det er noget teknisk, der ikke kan ændres uden at kvaliteten forringes. Læg blot hovedet på venstre skulder, når der kommer sådan et billede - så vender det rigtigt :-)

Spaghettigudstjeneste januar 2018

Martins første spaghettigudstjeneste i Uge kirke var den 19. januar 2018. Det var en velbesøgt gudstjeneste, hvor vi hørte om skabelsen og alle stole var besat i Sognegården, da der var spaghetti og kødsovs bagefter. Børnene legede rigtig godt efter maden og snakken gik lystigt, så aftenen trak ud og alle hyggede sig.

Indsættelse i Uge Kirke

1. søndag i advent, d. 3. december, var der indsættelse af Martin Holm Bangsø som sognepræst i Uge sogn kl. 10.00. Det var en festlig formiddag med mange kirkegængere og besøg fra flere af omegnens kirker. I våbenhuset blev der trakteret med kaffe og kransekage.

Lidt billeder fra den smukt pyntede Uge Kirke og juleaften i Bjolderup Kirke.

 
 

Ordination i Haderslev Domkirke

Tirsdag d. 28. november kørte en busfuld Bjolderup og Uge-borgere til Haderslev for at overvære præstevielsen af Martin Holm Bangsø - vores nye sognepræst. Det var en festlig ceremoni, som var en stor oplevelse at være med til.

Lørdag d. 25. november blev der traditionen tro afholdt julemarked i Uge Sognegård. Tovholder var graver Irmgard Kolb og overskuddet gik til sognenes Julehjælp.

Spaghettigudstjeneste i Uge Kirke

Robert fra Hjordkær kom og hjalp os med at holde spaghettigudstjeneste i Uge Kirke d. 23. november. Vi havde jo ingen fast præst endnu. Der kom overvældende mange og hørte om stormen på søen og andre ting, man kan være bange for! Og vi tændte lys i mørket. Dejligt! Der var 53 til spisning i sognegården, hvor vi fik Herdis og Ingas spaghetti og kødsovs. 

Kransenedlæggelse

Traditionen tro markeredes våbenstilstanden i 1918 med kransenedlæggelse på Bjolderup kirkegård for de faldne fra sognene i 1. verdenskrig.

Dette var d. 11/11 kl. 11.

Efter kransenedlæggelsen var der foredrag og frokost i Rebølcentret.

 

 

Orienteringsmøde

D. 29. oktober 2017 afholdt menighedsrådet det årlige orienteringsmøde, hvor der blev berettet om de forskellige tiltag og beslutninger i rådet. Der blev også taget imod kommentarer og ønsker fra menigheden.

Mødet lå i forlængelse af en særlig reformationsgudstjeneste, som Frederik Birkler afholdt sammen med os i Bjolderup Kirke.

Før mødet var der en tiltrængt bid mad.

Grandækningskursus i Uge

Uge Kirkes graver, Irmgard Kolb, var d. 26. oktober vært ved et grandækningskursus. En stor flok gravere fik denne dag god inspiration til efterårets grandækning. Mange gravsteder i Uge blev flot pyntede denne dag.

Koncertforedrag med Toner af Guld

Helle og Dynes Skovkjær underholdt os på fornemste vis med sange fra Matador i Uge kirke og Sognegård d. 24. oktober 2017. 

En stor oplevelse for os, der var med!

Høstgudstjenesten og kirkefrokosten i Bjolderup

 

 

Vi havde en festlig høstgudstjeneste i Bjolderup d. 17. september med to dåb og blæsermusik. Efterfølgende var der god tilslutning til vores kirkefrokost med god mad, sensommersange og auktion over de høstgaver, der var givet.

Musik- og høstgudstjeneste i Uge

 

 

D. 10. september havde vi besøg af Birgitte Sørensen og Ulrik Damm fra Randers, som holdt en spændende musikgudstjeneste for os med temaet "500-året for reformationen". Bagefter havde Inga lavet dejlig æblekage og vi blev underholdt af Birgitte og Ulrik med humoristiske Halfdan Rasmussen viser.

Udflugt for menighedsråd og medarbejdere

 

 

D. 3. september 2017 var vi på udflugt med Helene, som sejler på Haderslev fjord. Vi havde en times tid, hvor vi kunne nyde solskinnet på Årø med enten køretur rundt på øen eller soppetur og krabbefiskeri.

Afsked med Allan

 

 

Vores præst Allan Helmer Madsen havde sin sidste gudstjeneste hos os i Bjolderup d. 20. august 2017. Han har fået embede i Humble kirke på Sydlangeland. Medarbejdere og menighed holdt afsked med Allan i Uge og i Bjolderup Kirke.