Præsentation af organisten

Jeg hedder Anette Mouritsen og er jeres nye organist og kirke- og kulturmedarbejder. Mine arbejdsopgaver er at spille i kirken, have kor, lave babysalmesang, hjælpe præsten med spaghettigudstjenester og juniorkonfirmander – og hvad vi nu ellers finder på. Derudover er det mig, der skal sørge for kirkernes hjemmeside og være redaktør af KIMEN. Alt sammen spændende opgaver, jeg glæder mig til at komme i gang med!

 I februar flyttede jeg med min familie fra Fredericia her til Sønderjylland. Vi bor nu på et fantastisk landsted lidt uden for Bovrup/Varnæs. Jeg kommer oprindeligt fra Hellevad, så det er dejligt at være kommet hjem til det sønderjyske igen. Min mand og jeg har 5 skønne og frække børn i skolealderen. Dem kommer I nok til at møde i kirken engang i mellem.

 Jeg er uddannet musikpædagog fra musikkonservatoriet i Århus. Der beskæftigede jeg mig især med sang, klaver, kor og børnemusik. Efter sommerferien begynder jeg på kirkemusikskolen i Løgumkloster for at tage uddannelsen som organist også. Altid dejligt at lære nyt!

 I kirken ønsker jeg at bruge musikken på den måde, der bedst kan understøtte budskabet. Sommetider kommer jeg til at bruge klaveret i stedet for orglet. Sommetider synger jeg en solosang. Og sommetider får jeg andre musikere til at komme og hjælpe, så det kan blive så festligt, højtideligt, smukt og bevægende som muligt at komme i kirke og blive grebet af verdens bedste budskab.

Jeg glæder mig til at møde en masse herlige mennesker fra Bjolderup og Uge sogne.

Anette Mouritsen, maj 2017